PIATA IMOBILIARA ONLINE - BRASOV


ANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 20/10/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE
Termeni si conditii
Anunturi imobiliare Iasi
Imobiliare Constanta
Anunturi imobiliare Timis
Anunturi imobiliare Bucuresti
Imobiliare Craiova
Imobiliare Arad
Remedii naturiste
Saltele pat
Amenajarea camerei copilului
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2008-11-14:
 

Camera copilului ocupa un loc aparte in structura apartamentului. Amenajarea acestui spatiu de locuit trebuie sa tina cont in primul rand de micul ocupant al camerei si de nevoia sa de siguranta si confort. O astfel de camera trebuie mobilata in asa fel incat copilul sa aiba cat mai mult spatiu la dispozitie, iar pe masura ce copilul creste, sa poata sa fie adaptata nevoilor sale in schimbare.
Chiar daca aveti un apartament mic, iar camera copilului este in ton cu dimensiunile casei, o amenajare inspirata a camerei copilului poate da impresia de spatiu suficient si poate crea o atmosfera calda si vesela.
Patul trebuie sa nu ocupe prea mult din camera, pentru a nu lua din spatiul de joaca si a nu crea impresia de claustrofobie.
De asemenea, este necesar un spatiu unde copilul sa isi poata depozita hainutele sau jucariile si cartile, la care micul chirias al incaperii sa aiba acces facil.
Culoarea peretilor este extrem de importanta. Daca in restul casei parintii isi aleg dupa bunul plac culorile, camera copilului trebuie neaparat sa contina culori calde, vesele dar si odihnitoare in acelasi timp. Combinatiile de galben, portocaliu si albastru, alese si imbinate cu gust, pot sa creeze efecte uimitoare si pot inspira si colorarea celorlalti pereti ai apartamentului sau casei.
Si nu in ultimul rand, tineti cont si de parerea copilului cand va decorati, mobilati sau varuiti casa, s-ar putea sa va surprinda cu niste recomandari extrem de inspirate.

Alte articole
Copyright anunturi-imobiliare-brasov.ro